Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

indstillinger_for_arsafslutning [2018/05/18 13:20]
Rikke Bregnhøj Bakken oprettet
indstillinger_for_arsafslutning [2018/05/28 15:02] (nuværende)
Rikke Bregnhøj Bakken
Linje 9: Linje 9:
 {{:​kontoinstillinger_arsafsl_1.png|}} ​ {{:​kontoinstillinger_arsafsl_1.png|}} ​
  
-2. Under punktet ​//Årsafslutningsindstillinger// vælges hvilken konto og hvilken kontogruppe der skal bogføres årsafslutning på. De vælges ved at klikke på boksen og scrolle ned igennem kontooversigten.+2. Under punktet Årsafslutningsindstillinger vælges hvilken konto og hvilken kontogruppe der skal bogføres årsafslutning på. De vælges ved at klikke på pilen i boksen og scrolle ned igennem kontooversigten.
  
 {{:​kontoinstillinger_arsafsl_2.png|}}  ​ {{:​kontoinstillinger_arsafsl_2.png|}}  ​
  
-**OBS:** som udgangspunkt er der valgt den første konto og første gruppe fra listen.+**OBS:** som udgangspunkt er der intet valgt listen. Det er derfor vigtigt aktivt at gemme de korrekte konti, for at det slår igennem når selve årsafslutningen skal laves.
  
 **Årets resultat** skal være den finanskonto i balancen hvorpå årets resultat skal bogføres. **Årets resultat** skal være den finanskonto i balancen hvorpå årets resultat skal bogføres.