Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

Næste revision
Forrige revision
opret_en_kreditor [2016/09/20 13:17]
Rikke Bregnhøj Bakken oprettet
opret_en_kreditor [2017/03/01 10:27]
Rikke Bregnhøj Bakken
Linje 1: Linje 1:
-{{tag>​Kreditor}}+{{tag>​Kreditor-Opsætning}}
 ====== Opret en kreditor ====== ====== Opret en kreditor ======
  
Linje 38: Linje 38:
 Bemærk ved ændring at dette ændres betalingsmetoden for alleikke betalte købsfakturaer. Bemærk ved ændring at dette ændres betalingsmetoden for alleikke betalte købsfakturaer.
 **Reg.Nr.:​** Registreringsnummer på konto betaling skal ske til. Såfremt der angives IBAN og SWIFT/​BIC-kode er det ikke nødvendigt at angive registreringsnummer. **Reg.Nr.:​** Registreringsnummer på konto betaling skal ske til. Såfremt der angives IBAN og SWIFT/​BIC-kode er det ikke nødvendigt at angive registreringsnummer.
-**Kontonr.:​** Kontonummer betaling skal ske fra. Såfremt der angives IBAN og SWIFT/​BIC-kode er det ikke nødvendigt at angive kontonummer.+**Kontonr.:​** Kontonummer betaling skal ske til. Såfremt der angives IBAN og SWIFT/​BIC-kode er det ikke nødvendigt at angive kontonummer.
 **FI-nummer:​** FI kortnummer. Identifikationsnummer for indbetaling. ​ **FI-nummer:​** FI kortnummer. Identifikationsnummer for indbetaling. ​
 **IBAN:​** IBAN er en udvidelse af eksisterende konto-nummer,​ som du kan anvende, når du foretager internationale betalinger. **IBAN:​** IBAN er en udvidelse af eksisterende konto-nummer,​ som du kan anvende, når du foretager internationale betalinger.