Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

Begge sider forrige revision Forrige revision
opret_et_kvalitetssikringsskema [2017/03/14 15:39]
Rikke Bregnhøj Bakken
opret_et_kvalitetssikringsskema [2018/01/12 08:28] (nuværende)
johnny
Linje 5: Linje 5:
 Med kvalitetssikringen dokumenterer du, hvad du gør – og hvor du gør det. Lad os sige, at du har brugt et produkt – det kan være et kabel, noget isolering eller noget andet – i en del af bygningen og et andet tilsvarende produkt i en anden del. Skal det andet tilsvarende produkt senere udskiftes, ved du nøjagtigt, hvor det er brugt. Med kvalitetssikringen dokumenterer du, hvad du gør – og hvor du gør det. Lad os sige, at du har brugt et produkt – det kan være et kabel, noget isolering eller noget andet – i en del af bygningen og et andet tilsvarende produkt i en anden del. Skal det andet tilsvarende produkt senere udskiftes, ved du nøjagtigt, hvor det er brugt.
 Bruger I kvalitetssikring regelmæssigt og systematisk,​ vil den også fungere som en hjælp til at undgå evt. fejl og misforståelser,​ og samtidig kan du levere dokumentation for kvaliteten af det færdige byggeri. Er kvaliteten i orden, kan parterne helt undgå eller i hvert fald minimere omprojektering,​ udbedring, spild, ydelser og de ekstraudgifter,​ som følge heraf. Desuden undgås mulige erstatningskrav som følge af senere opdagede mangler ved byggeriet. Bruger I kvalitetssikring regelmæssigt og systematisk,​ vil den også fungere som en hjælp til at undgå evt. fejl og misforståelser,​ og samtidig kan du levere dokumentation for kvaliteten af det færdige byggeri. Er kvaliteten i orden, kan parterne helt undgå eller i hvert fald minimere omprojektering,​ udbedring, spild, ydelser og de ekstraudgifter,​ som følge heraf. Desuden undgås mulige erstatningskrav som følge af senere opdagede mangler ved byggeriet.
-Som standard er der oprettet 6 forskellige branche relaterede skemaer 
 Du finder kvalitetsskemaerne under fanen Administration og knappen Kvalitetssikring Du finder kvalitetsskemaerne under fanen Administration og knappen Kvalitetssikring