Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

opret_et_postnummer [2019/08/13 11:13]
rikke oprettet
opret_et_postnummer [2019/08/13 11:13] (nuværende)
rikke
Linje 4: Linje 4:
 Som udgangspunkt er alle postnumre i Danmark oprettet i systemet. Disse ses i listen under menuen for Lande og postnumre. Skulle du få brug for at oprette postnumre i andre lande, er det nemt selv at oprette. Vær OBS på, at landet skal være oprettet først, før du kan oprette et nyt postnummer. Læs vejledningen for oprettelse af lande her: Opret et land. Som udgangspunkt er alle postnumre i Danmark oprettet i systemet. Disse ses i listen under menuen for Lande og postnumre. Skulle du få brug for at oprette postnumre i andre lande, er det nemt selv at oprette. Vær OBS på, at landet skal være oprettet først, før du kan oprette et nyt postnummer. Læs vejledningen for oprettelse af lande her: Opret et land.
  
-===== 1.1. OPRET ET POSTNUMMER ​=====+===== 1.1. Opret et postnummer ​=====
  
 1. Klik på fanen //​Administration//​ og derefter knappen //Lande og postnumre// under punktet //​Generelt//​ 1. Klik på fanen //​Administration//​ og derefter knappen //Lande og postnumre// under punktet //​Generelt//​