Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

Begge sider forrige revision Forrige revision
sadan_bruger_du_wiki_en [2016/05/04 11:13]
amalie
sadan_bruger_du_wiki_en [2016/05/04 11:25] (nuværende)
amalie
Linje 7: Linje 7:
 ==== Hovedemner ==== ==== Hovedemner ====
 I menuen til venstre kan du finde link til hovedemner. Det betyder at vi under de emner har samlet links til de artikler der går ind under dette emne. I menuen til venstre kan du finde link til hovedemner. Det betyder at vi under de emner har samlet links til de artikler der går ind under dette emne.
-{{::​hovedemner.png?​100|}}+{{::​hovedemner.png?​130|}}
  
  
Linje 13: Linje 13:
 Når du er inde på en artikel, vil du ofte kunne se en indholdsfortegnelse til højre. Når du er inde på en artikel, vil du ofte kunne se en indholdsfortegnelse til højre.
 Her får du et overblik over hvad artiklen omhandler og kan hurtigt gå til det underemne, som du leder efter. Her får du et overblik over hvad artiklen omhandler og kan hurtigt gå til det underemne, som du leder efter.
-{{::​indholdsfortegnelse.png?​100|}}+{{::​indholdsfortegnelse.png?​200|}}
 ===== Søgefunktionen ===== ===== Søgefunktionen =====
 Ved du ikke helt præcis hvor du skal finde svar på dit spørgsmål,​ så er søgefunktionen det perfekte valg.  Ved du ikke helt præcis hvor du skal finde svar på dit spørgsmål,​ så er søgefunktionen det perfekte valg. 
 Søgningen finder alle artikler, som indeholder dit søgeord. Du finder søgefeltet øverst til højre. Søgningen finder alle artikler, som indeholder dit søgeord. Du finder søgefeltet øverst til højre.
-{{::sogemaskine.png|}}+{{::sog.png?200|}}