Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

Begge sider forrige revision Forrige revision
Næste revision
Forrige revision
Sidste revision Begge sider næste revision
udlaesning_af_posteringer [2016/04/19 11:18]
rebekka
udlaesning_af_posteringer [2019/09/12 11:18]
rikke
Linje 1: Linje 1:
-{{tag>opgørelse}}+{{tag>finans-posteringer}}
 ====== Udlæsning af posteringer ====== ====== Udlæsning af posteringer ======
  
-Mange revisorer har brug for at få udlæst alle posteringer fra kundens finanssystem for at kunne indlæse disse i revisorens eget system, således at et årsregnskab kan udarbejdes.+Mange revisorer har brug for at få udlæst alle posteringer fra kundens ​[[http://​e-komplet.dk/​regnskabsprogram|finanssystem]] for at kunne indlæse disse i revisorens eget system, således at et årsregnskab kan udarbejdes.
  
 Da E-Komplet ikke har et regnskabsmodul vil det typisk være sådan, at revisoren laver regnskabet færdigt i eget system efter posteringerne er indlæst, hvorefter man bogfører de efterposteringer revisoren har foretaget i forbindelse med regnskabsudarbejdelsen,​ eller man kan vælge at indtaste en åbningsbalance. Da E-Komplet ikke har et regnskabsmodul vil det typisk være sådan, at revisoren laver regnskabet færdigt i eget system efter posteringerne er indlæst, hvorefter man bogfører de efterposteringer revisoren har foretaget i forbindelse med regnskabsudarbejdelsen,​ eller man kan vælge at indtaste en åbningsbalance.