Afregning af brugere

Standard brugere En standard bruger er en bruger som har adgang til E-Komplet standard versionen, altså ikke kun den mobilløsning.
Brugere kan oprettes og nedlægges via sti: Administration → Generelt → Brugere. Herved fremkommer nedenstående skærmbillede:

Enhver bruger der i ovenstående skærmbillede har status ”Aktiveret”, og som er tilknyttet mere end rollen ”Montør”, vil blive afregnet til den til enhver tid gældende brugerpris.
Hvilke roller en bruger er tilknyttet kan du se ved at trykke på knappen ”Ret” udfor den pågældende medarbejder, og derefter gå til skærmbilledet ”Roller”.

Enhver bruger der i ovenstående skærmbillede har status ”Låst” vil ikke blive afregnet.

Bemærk Enhver bruger der i en afregnings periode har været ”Aktiveret” vil blive afregnet for en hel periode. Det er således ligegyldigt om denne bruger kun har været ”Aktiveret” i meget kort tid.
Brugeren har haft adgang til systemet, og vil derfor blive afregnet.
Standard brugere har adgang til den mobilløsning inkluderet i brugerprisen.

Mobile brugere Mobile brugere er brugere, der kun har adgang til E-Komplet via den mobile løsning.
En mobilbruger er en bruger, der kun er tilknyttet rollen ”Montør”.
Brugere kan oprettes og nedlægges via sti: Administration → Generelt → Brugere – se step 2 Standard bruger
Herefter bestemmer du, hvilke roller de enkelte brugere skal tilknyttes ved at trykke på knappen ”Ret” udfor den pågældende medarbejder, og derefter gå til skærmbilledet ”Roller”.
Herefter fremkommer nedenstående skærmbillede:

Enhver mobilbruger med status ”Aktiveret”, og som kun er tilknyttet rollen ”Montør”, vil blive afregnet til den til enhver tid gældende mobilbrugerpris.

Enhver mobilbruger med status ”Låst” vil ikke blive afregnet.

Bemærk Enhver bruger der i en afregningsperiode har været ”Aktiveret” vil blive afregnet. Det er således ligegyldigt om denne bruger kun har været ”Aktiveret” i meget kort tid.
Brugeren har haft adgang til systemet, og vil derfor blive afregnet.