Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

Begge sider forrige revision Forrige revision
Næste revision
Forrige revision
udlaesning_af_posteringer [2016/08/05 10:20]
rebekka
udlaesning_af_posteringer [2020/03/23 08:27]
Marie Greve Brandt
Linje 1: Linje 1:
-{{tag>opgørelse}}+{{tag>finans-posteringer}}
 ====== Udlæsning af posteringer ====== ====== Udlæsning af posteringer ======
  
-Mange revisorer ​har brug for at få udlæst alle posteringer fra kundens [[http://​e-komplet.dk/​regnskabsprogram|finanssystem]] for at kunne indlæse disse i revisorens ​eget system, således at et årsregnskab kan udarbejdes.+Ofte har revisoren ​brug for at få udlæst alle posteringer fra kundens [[http://​e-komplet.dk/​regnskabsprogram|finanssystem]] for at kunne indlæse disse i eget system, således at et årsregnskab kan udarbejdes. 
 + 
 +Herefter kan man bogføre de efterposteringer,​ revisoren har foretaget i forbindelse med regnskabsudarbejdelsen. 
 + 
 +Til information stiller E-Komplet en gratis adgang til revisoren til rådighed, således revisoren i forbindelse med årsregnskabet kan tilgå E-Komplet direkte og derved få adgang til at kunne se samtlige bilag og foretage f.eks. momsafstemning. 
 + 
 +Udlæsningen af posteringer gøres på følgende måde: 
  
-Da E-Komplet ikke har et regnskabsmodul vil det typisk være sådan, at revisoren laver regnskabet færdigt i eget system efter posteringerne er indlæst, hvorefter man bogfører de efterposteringer revisoren har foretaget i forbindelse med regnskabsudarbejdelsen,​ eller man kan vælge at indtaste en åbningsbalance. 
  
-Foreløbig foretages udlæsningen af posteringer således: 
  
 **1. E-Komplet** **1. E-Komplet**